Διάγνωση Προβλήματος Κρεμαγιέρας

Η Διάγνωση Προβλήματος Κρεμαγιέρας ξεκινάει εάν ακούτε θόρυβο από το τιμόνι του αυτοκινήτου σας ή βλέπετε κάποια διαρροή υγρών γύρω από την κρεμαγιέρα του αυτοκινήτου σας ή αισθάνεστε ότι το τιμόνι έχει βαρύνει, τότε έχετε την πρώτη ένδειξη ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει στο σύστημα διεύθυνσης και υπάρχουν τρόπο να εντοπίσετε την βλάβη.

Θόρυβος από το τιμόνι

  • Εάν ο θόρυβος που ακούτε είναι χαμηλός ελέγξτε εάν υπάρχει διαρροή υγρού στην κρεμαγιέρα του αυτοκινήτου σας. Εάν ναι ελέγξτε εάν αυτή η διαρροή προέρχεται από την τρόμπα της κρεμαγιέρας. Εάν όχι επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε έναν δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο του προβλήματος σας και να σας προτείνουμε λύσεις!
  • Εάν ο θόρυβος που ακούτε είναι δυνατός και ο θόρυβος προέρχεται από την τρόμπα της κρεμαγιέρας, τότε το πρόβλημα βρίσκετε στην τρόμπα και μπορούμε να σας την επισκευάσουμε!
  • Εάν ο θόρυβος δεν προέρχεται από την τρόμπα κρεμαγιέρας, τότε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε έναν δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο του προβλήματος σας και να σας προτείνουμε λύσεις!

Απώλεια Υποβοήθησης Τιμονιού

  • Εάν αισθάνεστε στο τιμόνι σας να έχετε απώλεια υποβοήθησης δλδ το τιμόνι σας έχει βαρύνει αδικαιολόγητα, τότε ελέγξτε τα υγρά του τιμονιού μήπως χρειάζονται αναπλήρωση. Εάν η ποσότητα των υγρών τιμονιού είναι σε κανονικά επίπεδα και το τιμόνι έχει βαρύνει στη νεκρά ενώ δεν κινείστε τότε πιθανόν το πρόβλημα σας να βρίσκετε στην κρεμαγιέρα και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να ελέγξουμε χωρίς χρέωση την τρόμπα και να σας προτείνουμε λύσεις!
  • Εάν αισθάνεστε στο τιμόνι σας να έχετε απώλεια υποβοήθησης δλδ το τιμόνι σας έχει βαρύνει αδικαιολόγητα, τότε ελέγξτε τα υγρά του τιμονιού μήπως χρειάζονται αναπλήρωση. Εάν η ποσότητα των υγρών τιμονιού είναι σε κανονικά επίπεδα και το τιμόνι έχει βαρύνει μόνο όταν είναι κρύα η μηχανή το πρόβλημα σας βρίσκετε στην κρεμαγιέρα και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να την ελέγξουμε χωρίς χρέωση και να σας προτείνουμε λύσεις!
  • Εάν αισθάνεστε στο τιμόνι σας να έχετε απώλεια υποβοήθησης δλδ το τιμόνι σας έχει βαρύνει αδικαιολόγητα η ποσότητα των υγρών τιμονιού είναι σε κανονικά επίπεδα και το τιμόνι δεν έχει βαρύνει μόνο στη νεκρά ενώ δεν κινείστε ή όταν είναι κρύα η μηχανή, τότε το πρόβλημα χρειάζεται περαιτέρω έρευνα και μπορείτε με τον δωράν διαγνωστικό έλεγχο που σας προσφέρουμε να έρθετε από το συνεργείο μας να ανακαλύψουμε το πρόβλημα και να σας προτείνουμε λύσεις.

Διαρροή Υγρών

  • Εάν βλέπετε διαρροή υγρών στην κρεμαγιέρα του αυτοκινήτου σας και δεν προέρχεται από την κρεμαγιέρα, τότε το αυτοκίνητο σας χρειάζεται περαιτέρω έλεγχο για τον εντοπισμό του προβλήματος.
  • Εάν βλέπετε διαρροή υγρών στην κρεμαγιέρα του αυτοκινήτου σας και δεν προέρχεται από την κρεμαγιέρα, τότε το πρόβλημα βρίσκετε στην τρόμπα της κρεμαγιέρας και μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για την επισκευή της.