Ο ΜΑΘΙΟΣ

Ειδικό Συνεργείο Αυτοκινήτων ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ

Ποιοι Είμαστε?

Το Ειδικό Συνεργείο Aυτοκινήτων “Ο ΜΑΘΙΟΣ” – Ιωάννης Σκοπελίτης κ ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελείται από εξειδικεύμενο προσωπικό με μεγάλη εμπειρια. Φροντίζουμε τα αυτοκίνητα σας από το 1963  , ειδικεύόμαστε στην επιδιόρθωση ή αντικατάσταση όλων των συστημάτων υποβοηθούμενου συστήματος διεύθυνσης, σασμάν, τιμονιών ι.χ αυτοκινήτων και φορτηγών. Μπορούμε να επιδιορθώσουμε κάθε είδους κρεμαγιέρα είτε πρόκειται για επαγγελματικό αυτοκίντο, φορτηγό αυτοκίνητο, επιβατικό αυτοκίνητο, ή να εγκαταστήσουμε οποιοδήποτε σύστημα διεύθυνσης για κάθε μάρκα και μοντέλο οχήματος. Με εμπειρία πάνω από 52 χρόνια στα συτήματα υποβοήθησης διεύθυνσης, είμαστε σίγουροι ότι θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε στο αυτοκίνητο σας, το συντομότερο δυνατόν, μιας και φημιζόμαστε για την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Με υπηρεσίες όπως επισκευή κρεμαγιέρας, επισκευή σασμάν, μετατροπές σασμάν, επισκευή τιμονιού για υδραυλικά και μηχανικά τιμόνια, μετατροπές τιμονιών από μηχανικά σε υδραυλικά, παντός τύπου κινήσεως σε σασμάν για ηλεκτρόφρενο και ρετακτέρ, θα καλύψουμε κάθε ανάγκη για την φροντίδα του αυτοκινήτου σας!
Προσφέρουμε επίσης επίσης δωρεάν εκτίμηση της βλάβης του αυτοκίνητου σας, και έτσι σας προσκαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για μια ανταγωνιστική προσφορά για τα προβλήματα του υποβοηθούμενου συστήματος διεύθυνσης και τα σφάλματά του!

Διαθέτουμε στον χώρο μας μεγάλη ποικιλία καινούριων και επισκευασμένων – μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, τιμονιών, σασμάν,  κάθε τύπου, καλύπτοντας σχεδόν όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων και φορτηγών αυτοκινήτων, όλων των εταιριών.
Είμαστε περήφανοι για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και τους ικανοποιημένους πελάτες μας, οπότε αν είχατε μια τιμή αλλού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας ικανοποιήσουμε!Διαβάστε για εμάς και γνωρίστε μας έναν προς ένα!.

επισκευη σασμαν

Ιωάννης Σκοπελίτης – Γενικός Διευθυντής

Απόφοιτος ….