Επισκευή Κρεμαγιέρας ΙΧ

Τι είναι η κρεμαγιέρα

Ειδικευόμαστε στην Επισκευή Κρεμαγιέρας ΙΧ Αυτοκινήτων. Η κρεμαγιέρα είναι το σύστημα διεύθυνσης που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Το σύστημα αυτό είναι πολύ απλό στην κατασκευή του.

Αποτελείται από τον άξονα της κολόνας διεύθυνσης, ο οποίος καταλήγει σε έναν οδοντωτό τροχό (και αποτελείται στα περισσότερα αυτοκίνητα από δύο μέρη έτσι ώστε να σπάει σε περίπτωση σύγκρουσης για να μη τραυματίζει το τιμόνι τον οδηγό), και τον οδοντωτό κανόνα ο οποίος συνδέεται με τον οδοντωτό τροχό.

Επισκευή Κρεμαγιέρας ΙΧ

Στις άκρες του οδοντωτού κανόνα βρίσκονται οι σφαιρικοί σύνδεσμοι οι οποίοι μεταφέρουν την κίνηση των υπόλοιπων μερών στους βραχίονες των τροχών. Επίσης οι άκρες του οδοντωτού κανόνα είναι καλυμμένες από ελαστικές φυσούνες με σκοπό να τον προστατεύουν από τις συνθήκες του περιβάλλοντος (υγρασία, σκόνη, βροχή).

Σε περιπτώση βλάβης της κρεμαγιέρας, η συνιθέστερη λύση που προκρίνεται από τα κατά τόπους συνεργεία και τις αντιπροσωπείες, είναι η αντικατάσταση της. Όμως αυτή είναι μια από τις ακριβότερες  δαπάνες στην συντήρηση ενός αυτοκινήτου, για τον οδηγό του, καθώς πρόκειται για μια σύνθετη διαδικασία με ακριβά ανταλλακτικά!

Επισκευή Κρεμαγιέρας ΙΧ από το Ειδικό Συνεργείο Αυτοκινήτων “Ο ΜΑΘΙΟΣ”

Επισκευή Κρεμαγιέρας ΙΧ

Εμείς αναλαμβάνουμε την Επισκευή Κρεμαγιέρας ΙΧ αφού λύσουμε το σύστημα και τα ανταλλακτικά του και διαγνώσουμε το πρόβλημα. Επισκευάζουμε ή αντικαθιστούμε το φθαρμένο σημείο του συστήματος και επανατοποθετούμε όλο το σύστημα της κρεμαγιέρας πίσω στο αυτοκινήτο σας! Μια διαδικασία η οποία είναι κατά πολύ πιο οικονομική και συμφέρουσα σε σχέση με την πλήρη αντικατάσταση της από καινούρια όπως συστήνουν τα περισσότερα συνεργεία και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

Διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτες καινούριες ή επισκευασμένες – μεταχειρισμένες κρεμαγιέρες σχεδόν για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων όλων των εταιριών!

Με εγγύηση των εργασιών μας για έναν χρόνο, μπορείτε πλέον να λύσετε ένα κοστοβόρο πρόβλημα της συντήρησης του αυτοκινήτου σας με το 1/4 του κόστους!