Επισκευή Σασμάν ΙΧ Αυτοκινήτων

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην Επισκευή Σασμάν ΙΧ Αυτοκινήτων και συστημάτων μετάδοσης κίνησης τα τελευταία 52 χρόνια. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε επισκευή και ανακατασκευή όλων των κιβωτίων ταχυτήτων είτε πρόκειται για φορτηγό αυτοκίνητο είτε για επιβατικό αυτοκίνητο.

Όταν πρόκειται για χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είναι σημαντικό να βρίσκεται σε καλή κατάσταση λειτουργίας, για ασφάλεια και απόδοση. Τα κιβώτια ταχυτήτων είναι ένα περίπλοκο μέρος του οχήματος, έτσι και η συντήρηση τους είναι ένα σημαντικό μέρος των αναγκών συντήρησης του αυτοκινήτου. Ως ειδικοί στα κιβώτια ταχυτήτων, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας επισκευές του κιβωτίου ταχυτήτων καθώς και στις υπηρεσιες αντικατάστασης του σασμάν.

Τα περισσότερα συνεργεία και αντιπροσωπείες αυτοκινήτων δεν είναι σε θέση να επισκευάσουν ένα κιβώτιο ταχυτήτων και, ως αποτέλεσμα, σας οδηγούν στην αντικατάσταση αυτού, το οποίο έιναι ένα ανταλλακτικό με μεγάλο κόστος!

Το Ειδικό Συνεργείο Αυτοκινήτων “Ο ΜΑΘΙΟΣ” είναι μια έμπειρη εταιρεία μηχανικών που ειδικεύεται στην Επισκευή Σασμάν ΙΧ για πάνω από 52 χρόνια, μπορούμε να αφαιρέσουμε το ελαττωματικό σασμάν και να το επισκευάσουμε σε τέτοιο υψηλό επίπεδο, που συνήθως προσφέρουν τα καινούρια σασμάν.

Τα προβλήματα σε ένα χειροκίνητο σασμάν δεν είναι καθόλου σπάνια, καθώς αυτό μπορεί εύκολα να καταστραφεί από τους οδηγούς «κατά την χρήση του συμπλέκτη”, δηλαδή να μην τον απελευθερώνουν εντελώς κατά την οδήγηση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση και και τριβή και από εκεί προκύπτουν τα προβλήματα.

Το σασμάν συνήθως “ανακοινώνει” από μόνο του την ύπαρξη προβλήματος  μέσω θορύβων κατά τη διάρκεια των αλλαγών ταχυτήτων. Σε περίπτωση σοβαρής βλάβης, το αυτοκίνητο μπορεί να μην μετακινείται καθόλου.

Επισκευή Σασμάν ΙΧ Αυτοκινήτων Από Το Ειδικό Συνεργείο Αυτοκινήτων “Ο ΜΑΘΙΟΣ” ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ

Επισκευή Σασμάν ΙΧ

Το Εσωτερικό Ενός Σασμάν

Πώς επισκευάζουμε και να ξαναχτίζουμε τα κιβώτια ταχυτήτων?

Μια εμπεριστατωμένη εργασία επισκευής σε ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων προϋποθέτει την πλήρη διάλυση του σασμάν. Κάθε μέρος αφαιρείται και ελέγχεται ένα προς ένα, διασφαλίζοντας ότι δεν έχει υποστεί ζημιές. Σε μια επισκευή σασμάν αυτοκινήτου, αντικαθιστούμε όλα τα κατεστραμμένα μέρη, καθώς και τα μαλακά εξαρτήματα και τα αναλώσιμα όπως φλάντζες & άλλα. Έχοντας το δικό μας μηχανουργείο, μπορούμε να  επισκευάσουμε όλα τα χαλασμένα ή κατεστραμένα ανταλλακτικά του σασμάν ή απλά να τα αντικαταστήσουμε με καινούρια εάν αυτό κρίνεται σκόπιμο και να τα επανατοποθετήσουμε έχοντας επισκευάσει πλήρως το σασμάν του αυτοκινήτου σας.