Επισκευή Τιμονιών Φορτηγών

Επισκευή Τιμονιών Φορτηγών

Για Επισκευή Τιμονιών Φορτηγών στο Ειδικό Συνεργείο Αυτοκινήτων “Ο ΜΑΘΙΟΣ”, έχουμε μεγάλη εμπειρία από όλα τα χρόνια λειτουργίας μας στα συστήματα τιμονιών φορτηγών διαφόρων κατασκευαστών και μοντέλων. Οι μηχανικοί της επιχείρησης μας για δεκαετίες τώρα εκπαιδεύονται συνεχώς και είναι διακρίνονται από την τελειομανία και την επιμονή στην λεπτομέρεια οι οποίοι μπορούν να παρέχουν τις πιο εγγυημένες επισκευές στα τιμονιών φορτηγών ώστε προσθέσουν χρόνια ζωής φορτηγό σας και να πετύχουν τη βέλτιστη απόδοση.

Συνηθισμένα προβλήματα τιμονιών στα φορτηγά είναι :

  • Διαρροή υγρού υδραυλικού τιμονιού.
  • Δύσκολία στο στρίψιμο του τιμονιού στο ρελαντί.
  • Δύσκολία στο στρίψιμο προς μια κατεύθυνση.
  • Το τιμόνι δεν ευθυγραμμίζει αυτόματα μετά από στρίψιμο.
  • Ακούμε θόρυβο ενώ είμαστε στο ρελαντί.
  • Ακούμε θόρυβο όταν στρίβουμε.
  • Τρέμουλο κατά το στρίψιμο.
  • Κενό κατά το στρίψιμο.
  • Απώλεια ισχύος στο τιμόνι.
  • Ημι-Απώλεια ισχύος στο τιμόνι.

Μπορείτε να εμπιστευθείτε το φορτηγό σας για την επισκευή του τιμονιού καθώς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα των φορτηγών. Κατέχουμε τη γνώση να επισκευάσουμε τα συστήματα τιμονιών για όλα τα είδη των βαρέων οχημάτων και φορτηγών και καταλαβαίνουμε ότι κάθε μάρκα οχήματος έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες στην λειτουργία των συστημάτων διεύθυνσης των φορτηγών.  Διαθέτουμε έτοιμα επισκευασμένα ανταλλακτικά για θέμα εξοικονόμησης  χρόνου ή μείωσης κόστους για εσάς. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών όπως αντλίες τιμονιού, κύκλωμα σωληνώσεων και όλα μας τα ανταλλακτικά είναι γνήσια.

Αφού αξιολογήσουμε το ποσό των εργασιών επισκευής που απαιτούνται, ξεκινάμε όλες τις απαιτούμενες εργασίες ώστε να παραδώσουμε το φορτηγό σας το συντομότερο δυνατό και να είναι πάλι στο δρόμο ώστε να αποφύγετε τη διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης σας με συνέπεια επιπλέον οικονομικές απώλειες.

Επισκευή Τιμονιών Φορτηγών από το Ειδικό Συνεργείο Αυτοκινήτων “Ο ΜΑΘΙΟΣ”

Δεν έχει σημασία ποιο είναι το μέγεθος του φορτηγού σας, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα προσφέρουμε την πιο εξειδικευμένη υπηρεσία για να το κάνουμε να λειτουργήσει σε άριστη κατάσταση. Οι τεχνικοί μας μπορούν να εντοπίσουν το παραμικρό πρόβλημα στο σύστημα διεύθυνσης του φορτηγό σας και να σας προσφέρουν τις πιο αξιόπιστες και ακριβείς επισκευές τιμονιών των φορτηγών σε χρόνο μηδέν.

Όλες οι υπηρεσίες επισκευής τιμονιών φορτηγών είναι στην διάθεση σας σε εξαιρετικά φιλικές τιμές σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα της δουλειάς μας

Καλέστε μας σήμερα για όλες τις επισκευές ή συντηρήσεις τιμονιών βαρέων οχημάτων.